Frågor och Svar

Hanteringskostnader  Hur kan jag betala?

Hos oss betalar du med Klarna faktura, Kortbetalning, Visa/ Mastercard alternativt via banköverföring.
Vill du så kan du även delbetala ditt köp från 50 kr i månaden. Du väljer själv vilket alternativ du vill ha
när du avslutar ditt köp. Vi tar ingen faktura avgift och har inga andra dolda avgifter.

Hur lång är leveranstiden?

Din beställning skickas med Postnord samma dag som vi får beställningen. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdag.
Större försändelser skickas med DHL och hämtas ut vid ditt närmaste dhl utlämningsställe.
Om en produkt är slut i lager kommer informationen att synas högt upp på produktsidan.
Leveranstid vid restorder varierar, hör med kundsupporten.
Du kommer även få notis via mail om produken är restnoterad och alternativ via mail hur du vill fortsätta med beställningen.

Vad kostar frakten?

Vi levererar fraktfritt om du köper för 500 sek eller mer.

Levererar ni till vilket land som helst i världen?

Nej, i vår Svenska Online shop  skickar vi endast inom Sverige.

Tillkommer det några andra kostnader?

Nej, vi har inga andra dolda avgifter. Det pris du ser är det du betalar.

Om tandblekning

Vad gör att tänderna blir fläckiga och missfärgade?

Det finns många orsaker. De vanligaste orsakerna är konsumtion av mat, kaffe, te, vin, läsk och rökning. Våra tänder blir naturligt mer och mer missfärgade allteftersom tiden går och vi lever våra liv. Även naturligt gula tänder kan blekas men behöver i regel längre behandling för att uppnå optimalt resultat.

Hur fungerar tandblekning och hur får man vita tänder?

Confidentsmile har en patenterat komplex som bryts ner inne i munnen och frisätter syre i icke-radikal form. Syret reagerar med de organiska fläckarna och missfärgningarna på tänderna och oxiderar dom, vilket gör tänderna vitare och vitare utan att skada dem. Tänder med fyllningar påverkas inte av tandblekningen.

Hur går tandblekningen till?

För att bleka tänderna behövs två tandskenor (en för den övre tandraden och en för den undre) som efter det att du format dom med hjälp av varmt vatten passar dina tänder. Vidare behövs tandblekningsgelen som utför blekningen. En liten mängd tandblekningsgel placeras i varje tandskena. Varje tandskena ska vara i munnen i cirka 20-60 minuter varje gång, en gång per dag tills du uppnått det resultat du vill ha. För ökad intensitet under blekningen kan du även använda Confidentsmiles LED lampa. Du kommer att se resultat snabbt, och uppnår optimalt resultat efter 7- 10 behandlingar.

Är tandblekningsresultatet permanent?

Ingen blekning är bestående. Eftersom dina tänder i första hand blivit missfärgade av mat, dryck, snus och rökning så kommer de gradvis bli missfärgade igen. Resultatet varar i ca 6-12 månader beroende på utomstående omständigheter. För att hålla dina tänder vita kan man göra periodiska blekningar vid behov utan biverkningar.

Hur lång tid tar tandblekningen?

Redan efter din första tandblekning kommer du att se resultat, och tänderna blir vitare och vitare för varje blekning. Vi rekommenderar att du börjar med 30 minuters blekning per gång och sedan ökar tiden efterhand till ungefär 45 minuter om du vill kan du bleka tänderna snabbare på bara några dagar. Likaså kan du bleka tänderna över en längre period om flera månader om du så vill. Det viktiga för optimalt resultat är det totala antalet behandlingstimmar. Med vår tandblekningsgel tar det mellan 7 och 10 behandlingar att uppnå optimalt vita tänder. Detta beror på hur fläckiga och missfärgade dina tänder är från början. Därefter kan du med jämna mellanrum bättra på blekningen efter eget tycke och smak.

Hur mycket tandblekningsgel behövs för att bleka tänderna?

Varje tandblekningstillfälle behöver endast en liten droppe gel för varje tandavtryck i tandskenan, överdosera inte.

Kan man bleka tänderna om man är gravid eller ammar?

Det finns inga kända biverkningar till varför man inte skulle kunna bleka tänderna när man ammar eller är gravid. Vi rekommenderar dock att du väntar tills efteråt.

Finns det några biverkningar eller sidoeffekter av tandblekning?

Confidentsmiles tandblekningsgel är peroxidfri och speciellt formulerad för att undvika ilningar i tänderna. Har du tidigare läst om biverkningar såsom ilningar, irriterat tandkött, ont i halsen osv. beror det på att man använt tandbleknings produkter som ej är godkända att använda inom EU. Det finns inga kända sidoeffekter eller biverkningar för Confidentsmile tandblekning.

Kan tandblekning skada tandköttet?

Nej. Inte med vår patenterade, peroxidfria och godkända tandblekning.

Jag har redan tandskenor, kan jag köpa enbart tandblekningsgelen?

Ja, vi säljer den peroxidfria och godkända tandblekningsgelen separat. Klicka här för att komma till produktsidan.

Hur ska jag förvara tandblekningsgelen och hur länge håller den sig?

Det bästa sättet att förvara tandblekningsgelen är i kylskåpet. Om du förvarar gelen i kylskåpet håller den minst i 12 månader från inköpsdatum.

Vad är en tandnyanskarta?

Tandnyanskartan är till för att du enkelt se och mäta resultatet av din tandblekning.
Vi levererar alltid en tandblekningskarta när du köper våra Start kit.

Påverkas tandsmycken av tandblekningen?

Nej, det går bra att bleka med tandsmycken, de kommer inte att påverkas.

Kan jag bleka konstgjorda tänder? (t.ex plast eller porslin)

Konstgjorda tänder, kronor, fyllningar eller andra tandarbeten kommer inte påverkas alls. Tandblekning skadar inte konstgjorda tänder eller tandarbeten (tex lagningar). Det går bra att bleka ändå och resultatet kommer bli bättre än om man inte hade blekt eftersom blekningen tar bort organiska missfärgningar på de konstgjorda tänderna. Däremot kan den konstgjorda tanden inte bli ljusare än dess original nyans.

Kan jag bleka trots att jag har en ståltråd på baksidan av tänderna?

Ja, tandblekningen varken skadar eller påverkar ståltråden.

Det unika med Confidentsmiles tandblekning

Vad är skillnaden mellan Confidentsmiles bettskenor och andra bettskenor?

Skillnaden ligger i att våra bettskenor är beprövade under lång tid och är enkla att forma hemma för att du ska få en riktigt bra passform. Våra bettskenor kan dessutom omformas hur många gånger som helst om det skulle behövas. Du får dessutom med en extra bettskena att ha i reserv. Våra bettskenor är även anpassade för att fungera med LED lampa som förstärker och snabbar på tandblekningen. En bra bettskena är viktigt för att få ett bra resultat vid din tandblekning.

Varför är Confidentsmiles tandblekningsgel bättre än andra?

Confidentsmile  använder en unik och patenterad sammansättning som effektivt och snabbt ger resultatet vita tänder. Vår gel är såväl, peroxidfri, kliniskt testad, 100% emaljsäker, PH-neutral och vegansk. Den är inte testad på djur och vi lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti. Utbildade tandtekniker följer tandblekningsutvecklingen för vi att alltid kunna leverera bästa möjliga godkända produkt till dig som konsument.

Hur kan ni vara så billiga?

Vi har funnits länge på marknaden och är en av de större aktörerna. Volym ger kostnadsfördelar. Allt för att du ska kunna bleka dina tänder dels utan att behöva gå till tandläkaren och dels utan betala tusentals kronor.

100% Nöjd-kund-garanti

För att du som kund ska känna dig trygg med att köpa tandblekning från Confidentsmile erbjuder vi en Nöjd-kund-garanti. Garantin innebär att du som kund kan få pengarna tillbaka för produkten om du mot förmodan inte blir nöjd med blekningsresultatet. Blekningsresultatet kan ibland utebli om man inte blekt på rätt sätt och därför vill vi att du först kontaktar vår kundservice för att få hjälp med blekningsprocessen.

Villkor för 100 % Nöjd-kund-garanti

1. Nöjd-kund-garantin innebär att vi återbetalar produktkostnaden men ej våra faktiska hanteringskostnader som vi haft i samband med beställningen.
(Hanteringskostnaden är år 2022 totalt 79 sek)

2. Vid betalning med faktura ska fakturan betalas i tid oavsett resultat och vi står ej för eventuella påminnelseavgifter eller andra avgifter som kan tillkomma om fakturan inte betalts.

3. Produkterna måste returneras och ska ske med spårbart brev eller paket från kunden. Returer som inte når oss är ogiltiga.

4. Garantin gäller endast vid köp av Confidentsmiles Startkit för Tandblekning. Garantin gäller ej vid köp av endast gel, endast tandblekningspenna eller endast skenor.

5. Garantin gäller endast förstagångsköpare.

6. Minst 3 veckor ska ha passerat från beställningsdatum och produkten skall ha använts enligt instruktionerna. Kunden ska alltid först kontakta kundservice för att stämma av om blekningen utförts korrekt och följa instruktioner och anvisningar från kundtjänst. Detta kan innebära en förlängd blekningsprocess. Nöjd-kund-garantin gäller upp till 2 månader efter beställningsdatum.

7. Återbetalningen sker enligt punkterna ovan och först när vi fått produkterna i retur, behandlat och godkänt ärendet.

8. Nöjdkund garantin gäller INTE om du köpt din vara från en av våra återförsäljare, så nöjkund garantin gäller endast köp från våran webbshop

Alla returer för nöjd-kund-garantin ska skickas till Confidentsmile enligt de instruktioner som ges från kundtjänst.

Är du en återförsäljare och vill sälja våra produkter i ert sortiment?

Maila till SALES@CONFIDENTSMILE.SE och anmäl ditt intresse – vi återkommer inom kort. ( denna e-postadress gäller alltså endast företag, ej kundtjänst-ärenden)