Fem enkla tips för att behålla dina tänder vita!

img_1866

Vita tänder är inte bara en signal om god hälsa det är också väldigt attraktivt. Att ta god hand om sin munhälsa hjälper dig till ett naturligt, hälsosamt och fräscht utseende. I en undersökning på en dejtingsajt har det framkommit att tänderna är en av de första sakerna man lägger märke till hos en framtida partner.

 

Ett sätt att behålla dina vita tänder vita är att använda en tandkräm med blekande effekt. Vi på Confidentsmile kan nu avslöja att vi håller på att ta fram en tandpasta med fantastiska egenskaper med hjälp av vårt expertteam.

 

 

”Att förebygga är bättre än att läka”, alltså försök att undvika färgstark mat och dryck såsom kaffe, choklad, juice, läsk, rödbetor osv i alla fall de närmaste sju dagarna efter din blekning. En generell regel är att det som ger dig svåra fläckar på dina kläder gör detsamma på dina tänder vartefter.

 

Gå på regelbundna besök hos tandläkaren för att kolla upp din tandhälsa samt till din tandhygienist för att ta bort tandsten. Om du inte gör detta innan du börjar din tandblekning hemma så kommer du inte att få ett lika önskvärt resultat.

Lycka till!