Inlägg från LA MADRE

Hello denna fredagkväll. Kom på nu när jag ska borsta tänderna att jag har ett samarbete jag vill dela med mig av!

Jag fick hem ett härligt paket som faktiskt passar mig väldigt bra. Jag har alltid haft väldigt vita tänder och blivit kallad ”colgate leendet” ganska ofta när jag var mycket yngre. Men med åren och med kaffedrickandet så har tänderna mattats av, blivit gulare och sen har jag ett slags blåmärke enligt min tandläkare, på en av mina framtänder. Jag har en spricka längst hela tanden, rakt ner och tandläkaren har frågat mig om jag fått en smäll eller slagit till den hårt för att den ska bli så sprucken. Men ärligt, inget jag kan minnas, jag har jättestarka tänder så jag vet inte hur det ens skulle kunna vara möjligt att ha missat en sån hård smäll. Men hur som helst, nu är den gul, nu är den slagen och skadad. Så jag kan inget annat göra mer än att bleka, bleka och åter bleka.
Beställ ditt eget startkitt här

Läs hela blogginlägget här.