Visar 1–12 av 13 resultat

Tandblekning

Drömmen om ett bländande vitt hollywoodleende behöver inte bara vara en dröm! Med våra tandblekningsprodukter kan du enkelt och kostnadseffektivt bleka dina tänder hemma med samma professionella resultat som hos tandläkaren!
Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. Emaljen kan vara mer eller mindre vit, skifta i grå eller gula nyanser och dessutom kan tänderna ha olika former av missfärgningar och fläckar. De vanligaste orsakerna till missfärgning av emaljen är konsumtion av mat, kaffe, te, vin, läsk och rökning. Oavsett orsak kan en korrekt genomförd tandblekning ge dig vitare tänder och ett naturligt bländande vackert leende!

Professionella produkter för tandblekning hemma!

Confidentsmile Startkit för Tandblekning innehåller allt det du behöver för en professionell tandblekning hemma. Alla våra produkter är godkända enligt de nya EU-direktiven och är helt peroxidfria! Glöm biverkningar som ilningar i tänderna eller obehag i tandköttet.

I vårt Startkit för Tandblekning ingår Confidentsmile Tandblekningsgel som har en patenterat komplex vilket bryts ner inne i munnen och frisätter syre i icke-radikal form. Syret reagerar med de organiska fläckarna och missfärgningarna på tänderna och oxiderar dom, vilket gör tänderna vitare utan att skada dem. Tandblekningsgelen riktar sig direkt mot emaljen och påverkar inte fyllningar eller tandsmycken. Om du har konstgjorda tänder så påverkas inte kvaliteten på dessa men missfärgningarna på dem försvinner i samma utsträckning som på andra tänder. De kan dock aldrig bli vitare än originalutförandet. I startkittet ingår även ett par av våra specialutformade TandskenorDessa är väl beprövade och anpassade för att kunna användas tillsammans med vår LED-lampa som påskyndar och effektiviserar tandblekningen.

Alla våra produkter går naturligtvis även att beställa separat!

Vi utlovar dessutom 100% Nöjd kund garanti. Allt för din trygghet.

Så här utför du tandblekningen

För att erhålla bästa resultat av din tandblekning behövs två bettskenor (en för den övre tandraden och en för den undre) som du enkelt anpassar efter dina tänder. Vidare behövs tandblekningsgel som utför själva blekningen. En liten mängd tandblekningsgel placeras i varje tandskena. Varje tandskena ska vara i munnen i cirka 20-60 minuter varje gång, en gång per dag tills du uppnår det resultat du vill ha. För ökad intensitet under blekningen kan du även använda Confidentsmiles LED lampa. Du kommer att se resultat snabbt, och uppnår optimalt resultat efter 7- 10 behandlingar.

Ett smidigt men inte lika effektivt sätt att bleka dina tänder några nyanser är att använda vår Tandblekningspenna. Tandblekningspennan går även att använda för att underhålla och bibehålla resultatet av tidigare tandblekningar.

Ingen blekning är bestående. Eftersom dina tänder i första hand blivit missfärgade av mat, dryck, snus och rökning så kommer de gradvis bli missfärgade igen. Resultatet varar i ca 6-12 månader beroende på utomstående omständigheter. För att hålla dina tänder vita kan man göra periodiska blekningar vid behov utan biverkningar.

En tandblekning som passar alla

Confidentsmiles patenterade och säkra produkter är garanterat biverkningsfria och påverkar inte tändernas emalj. Alla kan numera genomföra en tandblekning hemma med samma goda resultat som hos en tandläkare men till en mycket lägre kostnad! Är man gravid eller ammar rekommenderar vi dock att avvakta med tandblekning till efter amningen eftersom det inte har gjorts några undersökningar om vilka effekter tandblekningen har på foster eller barn.